Referenties

 

"Emmalie was net één jaar oud toen we Inge inschakelden. Ze sliep overdag korte slaapjes van 3 kwartier, sliep alleen in als ze borstvoeding kreeg, als iemand anders dan mama haar op bed legde was het hysterisch krijsen. Ze viel maandenlang alleen tegen mama aan in slaap, in bed of in de draagdoek. ’s Nachts werd ze steeds vaker wakker, 4-5 keer, en was dan ook geregeld een uur klaarwakker. We waren uitgeput. Mama kon ’s avonds niet weg, want dan was het krijsen.

 Toen we begonnen met het traject vonden we het heel zwaar. Maar gelukkig zagen we verbetering en de eerste keer dat ze de nacht doorsliep wisten we niet wat we meemaakten. Inmiddels slaapt ze overdag makkelijk in, in haar eigen kamertje. De middagslaapjes zijn nog wel wat kort. Én ze slaapt de helft van de nachten door! En áls ze wakker wordt en huilt ’s nachts, slaapt ze best gauw weer verder. En ook slaapt ze de hele avond, wat een rust voor ons! Echt een aanrader als je zelf niet meer weet hoe je verder moet!"

Marga & Dick

 . . . . . . . .

"We hebben geen seconde spijt gehad dat we de hulp van Inge hebben ingeroepen. Al na 2 nachten merkten we resultaat. Nu, na drie weken, hebben we onze avonden weer terug, slaapt iedereen in huis 's nachts heerlijk door en is onze dochter overdag veel vrolijker!"

Pascal & Carine

 . . . . . . . .

"Ons dochtertje sliep vanaf haar geboorte al slecht. We hebben zogezegd een “alert” kindje. Degene die een alert kindje hebben begrijpen wel wat we er mee bedoelen J Ze sliep vooral op de arm en ‘s nachts na de voeding tussen ons in. Ook was er geen ritme.

 De eerste maanden is dat niet zo erg maar op een gegeven moment waren we er wel klaar mee. Ons meisje heeft een heftige medische geschiedenis achter de rug en twee maanden na haar operatie zijn we gestart met het coachingstraject. Ik zou het iedereen aanraden! Je kunt bij al je vragen bij Inge terecht en je hebt dagelijks contact. Het traject viel ons best mee. De eerste dagen waren wel pittig maar het resultaat is fijn! We hebben nu eindelijk een ritme en we kunnen ook veel makkelijker leuke dingen plannen. Ook geeft het ons zelf rust. We hebben de avond terug! De middagslaapjes zijn helaas nog niet zo lang maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat ook goed komt!"

Elise & Mink

 . . . . . . . .

"We zijn het traject in gegaan omdat ons zoontje van twee niet zelf in slaap kon komen zowel bij het naar bed gaan als wanneer hij ‘s nachts wakker werd. We hadden daar niet zo veel problemen mee tot de geboorte van ons tweede zoontje. Toen werd de tijd om hem te ‘helpen slapen’ beperkter en merkten we ook dat hij steeds meer hulp nodig was. Na enkele heftige nachten toch maar eens op internet gaan kijken en zo kwamen we bij Inge uit. De dag er na direct gebeld en vrij snel het traject gestart omdat we wel inzagen dat we er zelf niet uit zouden komen. In elk geval niet op korte termijn. Na het eerste gesprek met Inge kwamen we er al achter dat we bepaalde dingen niet zozeer verkeerd deden maar die in geval van ons zoontje beter anders konden aanpakken, dingen die we zelf niet zo bedacht zouden hebben.

We hebben vooral in het begin maar ook in de loop van het traject echt pittige momenten gehad. Momenten dat we er behoorlijk door heen zaten ondanks dat we ook al erg snel positieve resultaten zagen! Erg fijn om dan dagelijks tips en steun te krijgen over hoe we het dan een volgend slaapmoment anders aan konden pakken en dan ook te ervaren dat dat werkt. Fijn ook te horen dat dingen als een terugval ‘normaal’ zijn in het traject zodat je niet direct gaat twijfelen aan jezelf! Dat geeft wel energie om weer door te gaan. Ons zoontje slaapt nu echt stukken beter. Hij heeft nog wel zijn momenten maar we weten nu hoe we daar mee om moeten gaan, hoe we hem kunnen helpen. We hielpen hem eerder met liefde te gaan slapen maar het is toch ook wel heerlijk nu te weten dat hij het zelf kan en gewoon eens een avond op tijd op de bank te zitten in plaats van de halve avond boven bij hem op de kamer!"

Anoniem

 . . . . . . . .

"Onze zoon Tijs van 7 maanden is in 3 weken tijd van een slechte slaper, een goede slaper geworden. ( En wij dus ook smile ) Wat een enorm verschil en het verschil was al zo super snel te merken. Het was ook zo goed aan hem te merken. Hij werd weer ons vrolijke, ontspannen mannetje, zoals we hem kennen.Hij sliep overdag maximaal 2 x 45 minuten en ’s nachts werd hij 3 keer wakker. Hij viel alleen in slaap als hij gewiegd werd of aan de borst. Na een dubbele oorontsteking werd het wiegen langer en langer en werd hij ’s nachts om de 2 uur wakker. We waren doodop en trokken het niet meer. Toen hebben we Inge ingeschakeld en we zijn zo blij dat we dat gedaan hebben. Tijs sliep gewoon de tweede nacht al helemaal door. We kunnen hem nu wakker op bed leggen, hij kijkt ons dan nog even aan met een glimlach, zoekt zijn plekje en valt heerlijk zelf in slaap. Inge, echt super bedankt!!"

Eelco & Annemiek

 . . . . . . . .

"Wij hebben de inzet van de kinderslaapcoach als zeer waardevol ervaren. Zowel het CB als de huisarts konden ons niet verder helpen met de slaapproblemen van onze dochter. Binnen 2 dagen na het eerste telefonisch contact met Inge zijn we gestart met de intake en direct ook met het traject. Dit pro-actief handelen, het begrip voor onze situatie en daadwerkelijk ook werken aan een oplossing was hetgeen we op dat moment nodig hadden. Nu zijn de slaapproblemen van onze dochter opgelost en krijgen we de controle over ons leven weer terug."

Geerline & Jeroen

 . . . . . . . .

"Wij zijn ontzettend blij dat we hebben gekozen voor begeleiding door Inge. Je weet dat je pittige week/weken tegemoet gaat als je slaapproblemen wilt aanpakken, dan maar liever direct de juiste dingen doen onder professionele begeleiding. Voor ons is het ongeveer een week zwaar geweest, daarna zagen we de eerste vorderingen en begon ik echt uit te kijken naar de feedback zodat we het weer een stapje beter konden gaan doen. Inmiddels is de slaapcoaching 4 weken geleden afgerond en het resultaat mag er zijn: ons zoontje van 2,5 laat zich nu rustig naar bed brengen door zowel papa als mama en slaapt de hele nacht door. Bovendien is Inge niet alleen heel professioneel, maar ook betrokken en persoonlijk en gewoon een heel leuk mens om een tijdje intensief contact mee te hebben!"

Mike & Isabelle

 . . . . . . . .

"Na 1,5 jaar sliep onze zoontje Joël voor het eerst een hele avond en nacht door.. we wisten niet wat ons over kwam..in zijn eigen bedje en zonder te huilen!!!
INGE JE BENT EEN TOPPER!!!!, we zijn zooooo blij me je!!!
Joël was slecht gaan slapen na een oorontsteking toen hij een half jaar was, hij sliep daarna alleen nog als we hem al zingend in slaap wiegden...ook werden zijn middagslaapjes steeds korter, en was hij s avonds steeds eerder wakker. Het gevolg was dat we zelf om 20;30 naar bed gingen zodat hij bij ons verder kon slapen,want dat was de enige manier dat Joël nog verder sliep...
Ons advies: ploeter niet langer verder... bel INGE!!
"

Hanneke & Kees

 . . . . . . . .

"Onze dochter van zeven maanden sliep vanaf haar vierde maand slecht. Ze sliep alleen in als ze werd gewiegd of gevoed, werd ’s nachts drie tot vijf keer wakker en sliep overdag hoogstens drie keer drie kwartier. Na drie maanden waren we bekaf, gestrest, onzeker en wanhopig. Inge heeft ons geholpen om onze dochter op een zachtaardige, maar duidelijke manier te leren zelf in te slapen. Al na een week sliep onze dochter de hele nacht door en na drie weken sliep ze overdag ook twee keer anderhalf uur achter elkaar. Als ze nu ’s nachts wakker een keer wordt, ligt ze even te pruttelen en valt dan zelf weer in slaap. Onze dochter is erg opgeknapt doordat ze weer goed slaapt; ze is vrolijk en opgeruimd. En wij hebben weer rust, zekerheid, vertrouwen en…. nachtrust!"

Joeri & Mimi

 . . . . . . . .

"Onze zoon van 6 maanden sliep zowel overdag als ’s nachts niet goed toen we met het traject startten. Door de vermoeidheid en het niet meer weten wat we moesten doen belandde hij vaak bij ons in bed ’s nachts. Op die manier sliepen we allemaal tenminste nog een beetje… Maar toen zijn we dit traject gestart! We hadden ons voorbereid op weinig slaap de eerste nachten, maar er zat al gelijk verbetering in! Met wat ups en downs uiteraard zijn zijn slaapjes overdag nu gewoon goed! We leggen hem in bed, hij brabbelt nog even en valt dan heerlijk in slaap. ’s Nachts wordt hij soms nog even wakker voor zijn speentje; steeds vaker vindt hij hem zelf, heel soms moeten we nog even een speentje in de buurt leggen. We gaan ervan uit dat dit nog verder gaat verbeteren de komende nachten! Al met al slapen we allemaal weer beter en komt onze energie weer terug!"

Paul & Dieke

 . . . . . . . .

"Onze dochter Esmée wilde ’s avonds niet slapen als papa of mama niet naast haar bed bleef zitten. Als we weg gingen, was het een drama! Wij, als ouders, waren het niet met elkaar eens. Papa wilde haar laten huilen en mama wilde haar troosten en bij haar blijven. Dit gaf vaak onenigheid en onrust in huis. Tijd om hulp te zoeken. Uiteindelijk via Google bij de Kinderslaapcoach uitgekomen. Het idee van de Kinderslaapcoach sprak ons aan, want we hoefden onze dochter niet te laten huilen en mochten haar gewoon troosten.

Tijdens een intakegesprek via Skype hebben we samen de nieuwe ‘slaap-spelregels’ bepaald en daarna konden we aan de slag. Van de 3 weken coaching waren 3 avonden een drama. De overige avonden vielen eigenlijk best mee. Gewoon fijn dat je zelf, maar ook je kind, stapje voor stapje het traject doorloopt. Je kind wordt steeds zelfstandiger, maar ook papa en mama leren langzaam om los te laten. Wij zijn laaiend enthousiast en zijn erg blij dat we dit traject gedaan hebben. De rust is wedergekeerd in huize Halmingh."

Arjan & Frederiek

 . . . . . . . .

"Ik vond het coachingstraject super. Onze dochter van 1,5 heeft nooit echt goed geslapen en nooit goed geleerd om zelf in slaap te vallen. Je moest haar altijd in slaap wiegen en het ging van kwaad tot erger. Ik wilde dit doorbreken maar wel op een lieve manier en zo dicht mogelijk bij haar zodat zowel mijn dochter als ik me er goed bij zouden voelen. Het had wel even wat voeten in de aarde maar wat ben ik blij met de hulp van Inge. Alleen had ik dit echt niet kunnen doorbreken. Elke dag kwam ze met goede tips en motiverende woorden. Onze dochter heeft veel meer rust (wij ook) en ze kan nu zelf in slaap vallen en als ze wakker wordt is het niet meteen paniek en huilen maar kan ze zichzelf ook troosten. Ik blijf me er nog steeds over verbazen in de avond wat een rust er heerst in huis. Wij zijn er erg gelukkig mee, bedankt Inge."

Anoniem

 . . . . . . . .

 

"Nu hij 10 maanden is, slaapt ons zoontje Kees eindelijk in zijn eigen bed, de hele nacht door en drinkt hij zijn eerste fles pas na 06:00 uur in de ochtend. Wat een wereld van verschil! Inge heeft ons op een heldere en duidelijke manier gecoacht en gemotiveerd om door te zetten."

Erika & Kees

 . . . . . . . .

"Absolute aanrader; door alle adviezen en tips op internet zagen wij door de bomen het bos niet meer… alles geprobeerd en niets hielp ècht. We kwamen er simpelweg niet meer wijs uit. Inge had snel in de gaten waar bij ons de verbeterpunten lagen en coachte ons die aan te pakken op een manier die bij ons past.

Iedereen slaapt beter = minder stress = meer genieten!!!

Het inschakelen van Inge is het beste cadeau dat we onszelf als gezin gegeven hebben!!!"

Peter & Romy

 . . . . . . . .

"Ons zoontje (1 jaar) kon eigenlijk niet zelf in slaap vallen en vroeg gedurende de nacht nog meerdere keren om een voeding. Overdag viel hij alleen in onze armen in slaap en ’s nachts alleen aan de borst. Omdat we het hem (en onszelf) heel erg gunden om zelf in slaap te kunnen vallen zijn we bij Inge terecht gekomen. Het traject was soms best pittig en leverde bij ons zoontje veel tranen op. Dat vonden wij best lastig. Maar gaandeweg lukte het hem steeds beter om zelf zijn rust te vinden en in slaap te vallen. Prachtig om te zien! ’s Nachts zijn we volledig gestopt met de borstvoeding, waardoor ons zoontje uiteindelijk ging doorslapen. Het lukt nog niet elke nacht, maar we hebben enorme stappen gemaakt! Ook overdag gaat het steeds beter. We hebben tijdens het traject een aantal lastige momenten gehad (doordat hij ziek was, een sprongetje doormaakte e.d.). Inge ging daar heel ontspannen en flexibel mee om, waardoor we het traject uiteindelijk allemaal met een goed gevoel af konden ronden. Daar zijn we haar heel dankbaar voor!"

Anoniem

 . . . . . . . .

"Onze tweeling van bijna 1,5 sliepen de laatste 5 maanden niet meer door. Ze werden ‘s nachts soms meerdere keren huilend wakker en wilde dan niet meer verder slapen en niet alleen in hun bedje zijn. Na een aantal maanden van weinig slaap, hoorden we over een kinderslaapcoach. Hier zijn we gelijk meer over gaan zoeken op internet en zo kwamen we bij Inge terecht. De eerste nachten waren pittig, maar gelukkig hadden we dan ‘s morgens contact met Inge, dat was erg fijn, want dan kregen we weer moed en nieuwe tips voor de volgende nacht. Die begeleiding is echt heel fijn! Na een paar dagen zagen we echt al verandering! En na 1,5 week sliepen ze al door ‘s nachts! We hebben veel geleerd van Inge! We hebben nu vrolijke zoontjes!"

Elise & Peter

 . . . . . . . .  

"Wij zijn enorm gebaat geweest bij het coachingstraject van de Kinderslaapcoach! Toen wij er aan begonnen, sliep onze 5-maanden oude dochter ’s nachts bij ons in bed, op mij, viel aan mijn borst in slaap en werd wel 8 keer per nacht wakker. Overdag sliep zij ook tegen mij aan, in een draagzak. ’s Nachts sliep ik nauwelijks en overdag had ik geen seconde mijn handen vrij. Ik had al ontelbare keren geprobeerd het anders te doen, maar het lukte mij niet om de bestaande gewoonten te doorbreken. En toen was daar Inge.

Zij zorgde voor een plan, nam me aan de hand, gaf me dagelijks advies en op de moeilijke momenten net het zetje in de rug dat ik nodig had om vol te houden. Binnen een paar dagen hadden we al enorme stappen gezet. Onze dochter sliep op haar eigen kamertje, in haar eigen bed, niet meer op mij en niet meer aan de borst. Ongelofelijk. Drie weken later, na afronding van het traject, slaapt onze dochter nog steeds op haar eigen kamertje in haar eigen bed, ’s nachts en drie keer overdag. Ze slaapt ze zelf in. Wat een verademing! Wij hebben het gevoel dat we ons normale leven weer terug hebben, dankzij de hulp van De Kinderslaapcoach."

Annette & Maarten

 . . . . . . . .    

"Na een traumatische gebeurtenis durfde ons dochtertje van 2 niet meer goed te slapen. Na een aantal maanden heel erg weinig slaap (zowel voor ons dochter als voor ons) deden we bijna niks anders meer dan werken, koken, eten en proberen te slapen. Het sporten of iets voor ons zelf doen in de avond lukte bijna niet meer.  Dat was het moment dat we besloten dat er iets MOEST gebeuren. We waren zo ver dat we alles wel wilden proberen, en dat het best wat mocht kosten, ook al dachten we over het verwachte resultaat ‘eerst zien, dan geloven’… Gelukkig konden we snel starten. Alles moest veranderen. Ons dochtertje moest in haar eigen bed slapen, zonder dat we haar vasthielden bij het in slaap vallen. Het in slaap vallen duurde eerder wel anderhalf uur en in de nacht werd ze vaak wakker. Het middagslaapje, waar ze mee gestopt was, werd opnieuw geïntroduceerd.  De eerste nachten waren zwaar omdat we toen nog wat minder sliepen dan daarvoor. Het was voor ons goed dat dit in het weekend viel.

Het middagslaapje ging meteen goed met de instructies van Inge. We moesten echt op onze handen blijven zitten om haar niet af en toe een aai te geven ’s nachts, maar ze sliep meteen in haar eigen bed, en wij zaten er alleen maar naast! Binnen een week sliep ze voor het eerst door, dat was echt een mijlpaal. Na twee weken zwaaide ze ons uit wanneer we haar in bed legden en konden we gewoon zelf naar beneden gaan. Weer een grote sprong vooruit! Nu (na 3 weken begeleiding) is ze alleen nog 1 keer per nacht wakker en roept ze dan. We zijn een stuk uitgeruster en gezelliger en verwachten dat ook deze laatste verstoring van de nacht er snel uit kan. We zien zelf nu ook niet meer op tegen het naar bed brengen, het is leuk en gaat eigenlijk altijd goed. Wij zijn dan ook heel erg blij dat we dit traject gedaan hebben."

Anoniem

 . . . . . . . .  

"We zaten met onze handen in ons haar en wisten niet meer hoe we onze dochter van 2 de nacht konden laten doorslapen. Door het advies van Inge, dat in een totaal andere richting was dan we hadden gedacht, sliep ze al snel door. Niet alleen onze dochter, maar ook wij voelden ons overdag een stuk fitter!"

Anoniem

 . . . . . . . .  

"Doen, want het werkt!

Dagen waarop ons zoontje maar 1 x 30 min sliep waren eerder regel dan uitzondering. In bed leggen eindigde overdag steevast in een hysterische huilpartij, waarna hij zonder te hebben geslapen weer mee naar beneden ging. We dachten steeds zolang hij nachts maar goed slaapt, valt het allemaal wel mee. Maar toen werd hij ook ’s nachts steeds vaker en eerder wakker en we kregen hem steeds moeilijker weer in slaap. Met het advies van het consultatiebureau (laat maar huilen) konden we niets. Na 2 weken gebroken nachten hebben we Inge benaderd met de gedachte ‘baadt het niet, dan schaadt het niet’. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Ons zoontje, toen we begonnen met de slaaptraining 6,5 maand, slaapt inmiddels overdag zo’n 3 a 4 uur en s nachts 11 tot 12 uur. Zo klein als hij is, slaapt hij de nachten al door en dat zonder hem te laten huilen. De slaaptraining heeft ons gezin zoveel rust gebracht. Inge is een hele goede slaapcoach en haar slaaptraining werkt!"

Mischa & Wietske

 . . . . . . . .    

"Boas had sinds zijn geboorte in de nacht nooit doorgeslapen. We hadden van alles geprobeerd, maar niets hielp echt. Toen we het traject startte was hij ruim een jaar. Inge gaf tijdens de intake aan dat wij echt wel van Boas konden verwachten dat hij inmiddels in de nacht gewoon door zou slapen. We hebben zijn slaapgewoonten goed geanalyseerd en een plan van aanpak gemaakt. Dit plan werkte ontzettend goed. Natuurlijk moet je echt even doorbijten en is het soms niet makkelijk, maar juist omdat je iemand hebt die kan aangeven dat het normaal verloopt en dat je juist nu door moet zetten ipv op moet geven, ga je door. Inmiddels slaapt Boas in de nacht in principe door, wat is dat een verademing, We zijn ontzettend blij met de hulp en vastberadenheid van die Inge."

Marijn & Marvin

 . . . . . . . .   

"Ninthe heeft het eerste half jaar sinds de geboorte heel goed geslapen. Het halfjaar dat daar op volgde werd het in slaap komen steeds meer een uitdaging samen met het doorslapen. Tot op het moment dat Ninthe alleen nog op schoot in slaap kon vallen (en wakker werd zodra je haar overlegde naar haar eigen bed) en niet alleen meer ’s nachts maar ook ’s avonds regelmatig wakker werd. Op zo’n slapeloze nacht vonden we de website van de Kinderslaapcoach en hebben we Inge direct een berichtje gestuurd. We zagen in dat we het niet alleen konden en dat we hulp nodig hadden bij het doorbreken van de bij ons ingeslopen gewoontes. Inge heeft ons 24-uurs schema geanalyseerd en met haar tips merkten we vanaf dag 1 verandering bij Ninthe. We stonden er van te kijken dat je met kleine aanpassingen een wereld van verschil kan bereiken. We hebben iedere dag contact met Inge gehad. Inge heeft ons met een heel fijn resultaat door deze periode heen gecoacht.

Ninthe en wijzelf hebben onze nachtrust weer terug!"

Martijn & Kitty

 . . . . . . . .   

"Ons zoontje had vooral moeite met naar bed gaan zowel overdag als 's avonds. We wilden de spanning en strijd rond het naar bed gaan niet meer omdat we zagen dat hij het niet fijn vond om naar bed te gaan. Inge heeft ons laten inzien dat we hem teveel hielpen met in slaap vallen dus dat hij eigenlijk ook niet goed wist wat hij in zijn bed moest doen om in slaap te vallen. Met eigenlijk maar kleine wijzigingen ging het meteen heel erg goed. Inmiddels gaat hij lachend naar bed en is er totaal geen strijd meer. Ook op vakantie, op de camping, in een vreemd bedje met veel omgevingsgeluid en daglicht ging het slapen nu heel erg goed. Het is echt een verademing dat het nu zo makkelijk gaat!"

Ingeborg & Dirk Jan

 . . . . . . . .  

 "Inge gaf ons precies wat we nodig hadden, ondersteuning, tips, professioneel advies! Op de juiste momenten geeft ze de juiste aanwijzingen. Ons leven hebben we weer terug en we zijn zo blij dat we deze 3 weken ingezet hebben. We kunnen het soms zelf niet geloven wat er in 3 weken kan veranderen! TOP!!"

Marlou & Freek

 . . . . . . . .  

"Maanden lang liep ik rond met het gevoel niks goed te doen, niks meer te kunnen betekenen betreft het slaapprobleem van mijn 8 maanden jonge dochter. Vayèn had moeite met in slaap vallen. Dit was eerst alleen voor de nacht, maar gebeurde ook steeds vaker overdag. Vayèn kon uren krijsen voor het slapen gaan, en ik kreeg haar niet rustig. Het voelde verschrikkelijk om mijn eigen dochter niet te kunnen helpen. Ik had wel eens gehoord van het begrip “slaapcoach”, dus ik ben gaan zoeken op internet en vond Inge. Na haar een berichtje gestuurd te hebben belde ze mij meteen die dag op, luisterde naar me en vertelde me wat ze voor mij kon betekenen. Nu hoefde ik alleen nog maar een knoop door te hakken, ga ik het doen of niet. Ik twijfelde, omdat het veel geld kost en je niet weet of het echt gaat werken. Maar tot de dag van vandaag nooit spijt gehad van de keuze die ik heb gemaakt.

Inge luisterde, stelde mij gerust en vertelde mij dat het niet erg is dat het soms niet lukt. Samen met haar sloegen we een andere weg in. Ze Begeleide mij op een fijne wijze door het hele proces, keek naar wat Vayèn nodig had en wat er mogelijk was binnen het gezin. Doordat Vayèn ziek werd en in een sprongetje kwam, werd het allemaal weer even wat moeilijker… ik was bang dat al het werk voor niks was geweest, maar Inge was hier heel rustig onder “ze heeft je nu gewoon meer nodig, dit is niet erg.. We gaan gewoon weer verder wanneer ze dat weer kan”. Top! We hebben in alle rust het traject afgemaakt. Inge deed er niet moeilijk over dat Vayèn iets langer nodig had, en zelfs na het afsluiten van het traject was ze er voor me toen het even niet ging.

Een professionele vrouw, een fijne methode! Ik kon er voor mijn kind zijn wanneer ze mij nodig had en haar ondertussen leren het zelf te doen. Ik heb er een ontspannen, blije dochter voor terug gekregen!"

Anne & George

 . . . . . . . . 

 "Ons dochtertje Nova van 2 ½ jaar heeft 2 jaar bij ons in bed gelegen. Daar wilde wij als ouders vanaf. Nu na 3 weken kinderslaapcoaching ligt Nova in haar eigen bed. Moeten nog wel aan het ‘s nachts doorslapen werken, maar daarvoor hebben we goede tools van Inge gekregen. Zijn vol goede hoop dat het binnenkort gaat lukken. TOP traject."

Antoine & Linda

 . . . . . . . . 

 "Sinds de geboorte heeft ons dochtertje de nacht nog nooit doorgeslapen. Oké, soms 1 of 2 nachten wel, maar niet structureel. Na 2,5 jaar gebroken nachten, en inmiddels een tweede kindje moest er iets gaan veranderen. Ik ging dit niet volhouden. Een slaapcoach vonden we wat zweverig en we stonden hier dat ook wat sceptisch tegenover, maar aangezien de situatie nooit slechter kon worden dan hij was zijn we toch een traject gestart bij de Kinderslaapcoach. Inge heeft intensief met ons meegedacht door middel van dagelijks telefonisch contact. Meegelachen om de streken van onze dochter en meegeleefd en advies gegeven op de dagen dat het niet goed ging. Uiteindelijk hebben we in 4 weken tijd een hoop geleerd en duidelijkheid gekregen in waar onze dochter behoefte aan heeft, zodat zij nu zelf in slaap kan vallen en de nachten doorslaapt. Het resultaat mag er dus zeker zijn, en we zijn blij dat we, ondanks ons sceptisch zijn, dit traject zijn aangegaan!"

Arja & Arjan

 . . . . . . . . 

"Kai was bijna vier toen wij wanhopig contact opnamen met Inge. Kai was namelijk regelmatig anderhalf uur wakker in de nacht en riep ons dan meerdere keren waardoor wij ook vaak anderhalf uur wakker lagen. Inge reageerde gelijk op mijn mail en leek uit mijn verhaal ook gelijk te zien wat het probleem was. We hebben nog even getwijfeld omdat we het traject wel prijzig vonden, maar onze nachtrust was inmiddels goud waard. Het traject was zwaarder dan ik dacht. Vooral omdat we de eerste nachten bij Kai moesten gaan zitten als hij wakker was. Daar zit je dan midden in de nacht naast een gillend kind. Gelukkig was Inge er om ons in de ochtend moed in te praten en aanwijzingen te geven voor de volgende nacht. Als snel ging Kai beter slapen. We zijn dus erg blij dat we toch het traject in zijn gegaan."

Juan Carlos & Jonneke

 . . . . . . . . 

"Lenn was 10 maanden toen we bij Inge terecht kwamen. Lenn was overdag een moeilijke inslaper, maakte enkel hazenslaapjes of sloeg zijn slaapjes over. Ook waren wij thuis de hele dag druk in de weer om Lenn in slaap te krijgen. Daardoor was er weinig tijd voor andere dingen, wat erg frustrerend was. Via via zijn we bij Inge terecht gekomen. Wij gingen een traject in van drie weken. Het was ontzettend fijn om dagelijks met iemand te kunnen sparren over het slaapgedrag en daar meer inzicht in te krijgen. Lenn heeft nu een ander ritme waar hij het heel goed op doet. Hij slaapt makkelijk in en wordt vrolijk wakker. De slaapjes kunnen nog wat langer, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat dat met de tijd goed komt. Wij bevelen Inge van harte aan als slaapcoach."

Neila & Ewout

. . . . . . 

"Onze dreumes van 15 maanden viel alleen in slaap aan de borst en werd steeds sneller wakker als we hem probeerden over te leggen naar zijn eigen bedje. We waren het zat maar wisten niet hoe we dit konden veranderen. Gelukkig kwamen we terecht bij Inge. De eerste week was pittig maar onze dreumes leerde al snel. Na een week was ik volledig gestopt met borstvoeding want hij had mijn borst niet meer nodig om in slaap te vallen! Ook als hij nu 's nachts wakker word slaapt hij uit zichzelf weer verder. Ook overdag heeft hij een ritme gekregen. Inge heeft ons enorm goed begeleid en het eindresultaat is om van te dromen: onze dreumes lacht als hij zijn bedje ziet!"

Anoniem

. . . . . . . .

 "We sliepen slecht moesten er meerdere keren uit s'nachts. Ik werd steeds meer gespannen. We probeerden van alles en alles hielp een beetje of even maar doorslapen was er niet bij. 

Inge legde na het intakeformulier gelezen te hebben meteen de vinger op de zere plek en heeft aan de hand daarvan geadviseerd ons dagritme aan te passen. Toen moesten we het zelf gaan doen, met de dagelijkse ondersteuning van Inge. We zagen er tegenop, moe en uitgeput als we waren, maar tegelijkertijd wisten we dat het nu er op aan kwam. Nu moest het gebeuren. Al snel merkten we resultaat en hadden we vertrouwen in wat we deden. Resultaat: geen flesvoeding meer en een kind dat s'middags en s'nachts goed slaapt. Daarnaast eet hij veel beter en is hij nog vrolijker!

Niet twijfelen, maar doen!"

José & Wilco

  . . . . . . . .

 "Na een moeilijke periode van maanden waarin onze dochter zeer slecht sliep hebben wij contact gezocht met Inge.
Binnen een aantal weken hebben wij het slapen van onze dochter weer op de rit en is er rust in huis."

Joelle & Bjorn

 . . . . . . . .

"Na bijna 2 jaar slapeloze nachten en zwanger van een 2e kindje besloten we om Inge in te schakelen voor hulp. Na een fijn gesprek gingen we vol goede moed aan het traject beginnen. We stonden er versteld van hoe snel we resultaat zagen en dit allemaal zonder onze dochter te moeten ''laten huilen'' Het is echt een kindvriendelijk traject. Onze dochter sliep voor we begonnen nog geen 6 uur per nacht. Na 3 weken slaapt ze overdag 2 uur en 's nachts 11 tot 12 uur aan een stuk door. Ook kunnen we haar nu in bedje leggen en gewoon gaan zonder dat ze volledig in paniek raakt. Dit hadden we nooit durven hopen!"

Kimm & Hein

 . . . . . . . .

"Onze dochter en zoon sliepen al zeker 2 jaar heel slecht. We hebben van alles geprobeerd om onze nachtrust terug te krijgen, maar niks hielp. Toen wees iemand ons op de diensten van Inge. In het begin vonden we het heel spannend, maar al snel wierpen de voorgestelde veranderingen hun vruchten af. Het was vooral een kwestie van volhouden en daarin heeft Inge ons heel goed begeleid. Nu slapen de kinderen rustiger in en vaker door. Bedankt, Inge!"

Anoniem

. . . . . . . .

"Onze twee jongens (tweeling) hadden heel lang de tijd nodig voordat ze uiteindelijk in slaap vielen. Vaak sliepen ze dan een paar uurtjes en dan werden ze weer wakker en dan wilden ze niet meer slapen. Vaak ging het gepaard met huilen en niet meer in hun eigen bedje willen slapen. Na maanden van alles geprobeerd te hebben werd het probleem alleen maar erger. Nadat we Inge ingeschakeld hadden was het probleem in drie weken tijd opgelost. Ze slapen nu in hun eigen bedje de hele nacht door. Heerlijk!

Inge, bedankt voor de goede begeleiding."

Claudia & Edwin

 . . . . . . . .

"Onze zoon van 6 maanden met KISS en verborgen Reflux sliep overdag kort en 's avonds en 's nachts niet. Hij sliep 's avonds en 's nachts alleen bij mij op de borstkas. Wij hebben bij Inge de nachtcoaching gedaan, waarbij Inge 3 avonden en nachten bij ons in huis is geweest en dit heeft echt zijn vruchten afgeworpen. Ook het traject daarna is onmisbaar en heel fijn. Ze is zeer betrokken en staat je met hart en ziel bij. Het resultaat is fantastisch! Hij slaapt overdag, en 's avonds van 19.00 uur tot de volgende ochtend 7.00 uur. Ook valt hij makkelijk zelf in slaap, ook als hij tussendoor wakker wordt. Echt een genot..."

Is het resultaat van de coaching door de kinderslaapcoach nou blijvend?

"Jazeker! Wij hebben drie maanden geleden een coachingstraject gevolgd bij Inge. Onze zoon was toen zes maanden oud. Erg jong nog.... En wat waren we sceptisch.
Inge zei: jullie zoon gaat slapen van 19.00 uur 's avonds tot de volgende ochtend 7.00 uur. Stiekem hebben we haar een beetje uitgelachen. We geloofden het echt niet...
Nu drie maanden later slaapt hij nog steeds de hele nacht door. Van 19 uur 's avonds tot zeven uur de volgende ochtend. Ook zijn slaapjes overdag zijn door de coaching enorm verbeterd. Van een half uur/3 kwartier naar anderhalf uur.

Dus ja, je snapt: wij bevelen Inge van harte aan! En ook haar persoonlijke en betrokken coaching maakt het hele coachingstraject zeer waardevol." 

Miranda & Roelf

 . . . . . . . .

"Wat begon met eens per nacht wakker worden was bij ons uitgelopen tot niet meer in eigen bed willen slapen of op eigen kamer willen zijn. Huilen, krijsen.. en dat de hele nacht lang. Na alles geprobeerd te hebben (huisarts, osteopaat, wateraders enz.) uiteindelijk bij kinderslaapcoach Inge terecht gekomen. Zij is bij ons langs geweest en samen zijn we begonnen om er voor te zorgen dat Joey weer lekker kon slapen zonder stress in zijn eigen bed.

Het fijne is dat er iedere dag contact is en dat je via het portaal je eigen logboek bijhoudt, waardoor je dus ook zelf ziet waar het goed gaat en waar mis. Hier krijg je ook meteen feedback voor de volgende dag zodat je weer gemotiveerd verder kunt.

De eerste dagen waren pittig maar meer dan waard!

Joey ligt nu lekker in zijn eigen bed, op zijn eigen kamer en slaapt de nachten door. Uiteindelijk hebben we ook afscheid genomen van zijn speen. En dat alles in 1 maand! Wij raden dit iedere ouder aan die graag 's nachts wil slapen zonder dat het met een hoop huilen gepaard moet gaan.

Inge nogmaals super bedankt voor je hulp!"

Linda & Bart

 . . . . . . . .

"Vier keer borstvoeding per nacht was geen uitzondering, het enige dat hielp om ons zoontje van 8 maanden weer in slaap te krijgen. Maar zelfs dat werkte steeds minder goed en terug in bed leggen werd met de dag problematischer. Dutjes overdag deed hij nauwelijks. We hadden zelf al van alles geprobeerd, maar niks leek te werken.

Inge leerde ons stap voor stap hoe we hem konden helpen zelf in slaap te vallen. Door de dagelijkse logboeken en haar feedback konden we steeds snel bijsturen. Nu zijn we anderhalve maand verder en het verschil is enorm. Onze zoon kan zelfstandig in slaap vallen, ziet zijn bedje weer als fijne plek, kan meestal zelf zijn slaap weer hervatten als hij even wakker wordt en doet overdag eindelijk goede dutjes."

Stephanie & Dennis 

 . . . . . . . .

"Na 3 jaar slapeloze nachten en overdag een oververmoeide peuter was daar Inge: Ze heeft ons met onwijs veel enthousiasme, kennis en positiviteit binnen 3 weken kunnen helpen, zonder onze dochter alleen te moeten laten (huilen). Als je het even allemaal niet meer weet na zoveel slapeloze nachten is een fijne coach echt zoveel effectiever dan zelf aanmodderen met een methode! We zijn eindelijk begonnen aan het inhalen van heel veel slaap tekort!"

Anne & Alphons

. . . . . . . .

"Na bijna 2 jaar weinig slaap en gebroken nachten waren we de wanhoop nabij. Onze Morris werd standaard een aantal keren per nacht wakker en kreeg na anderhalf jaar 's nachts nog steeds een voeding. Na verschillende pogingen te hebben ondernomen om dit ritme te doorbreken, zoals craniosacraal therapie, haptonomie enz enz, kwam Inge op ons pad. Uitgeput gingen we voor ons gevoel de laatste poging wagen... Morris sliep na 4 nachten door! Inge heeft ons persoonlijk en telefonisch begeleid en heeft ons er doorheen gesleept.

Wij zijn erg blij en inmiddels weer uitgerust!  Inge, super bedankt voor al je hulp."

Loes & Jeroen

  . . . . . . . .