Slaapcoaching (4 maanden tot 6 jaar)

De Kinderslaapcoach helpt ouders met het oplossen van de diverse slaapproblemen waarmee veel gezinnen met een kind in de leeftijd van vier maanden tot zes jaar oud te maken krijgen.

  • Een persoonlijk consult van 1,5 tot 2 uur bij jou thuis (eventueel via skype).
  • Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier vindt er een evaluatie plaats van je kind, de slaapproblemen en de doelen van de ouders. Op basis van deze analyse en de inbreng van de ouders wordt er al tijdens het consult een passend slaapplan opgesteld. Dit slaapplan past bij de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van je kind.
  • Een intensief coachingstraject gedurende drie weken:
    • Dagelijkse beoordeling van het slaaplogboek. Dit dient online door ouders in het klantenportaal te worden ingevuld.
    • Gedurende de drie coachingsweken vindt er dagelijks (m.u.v. zondagen) één contactmoment met de ouders plaats. We bepalen in overleg of dit een telefonisch (15 minuten) contactmoment is of een email contact. Omdat niet elke ouder hetzelfde nodig heeft, is het belangrijk om tijdens de coachingsweken af te stemmen of het volgende contactmoment telefonisch of per email is.
  • Aanvullende informatie, deze is terug te vinden in het klantenportaal.
Totaalprijs inclusief BTW: € 475.

€ 120 extra voor tweelingen en € 175 extra voor elk ander kind binnen hetzelfde gezin.
Reiskosten tot 25 km (enkele reis) vanaf Someren-Heide zijn inbegrepen, reiskosten boven de 25 km (enkele reis) € 0,50 per extra km. Consult ook via Skype mogelijk.

Meer over het coachingstraject  Ervaringen van andere ouders  Maak een afspraak voor meer informatie Veelgestelde vragen 

  


Optie: Nachtbegeleiding 

Bij nachtbegeleiding komt de Kinderslaapcoach persoonlijk de ouders ondersteunen tijdens het coachen. Bij kinderen tot 18 maanden is het zelfs mogelijk dat de Kinderslaapcoach de coaching overneemt van de ouders.

De Kinderslaapcoach komt in dat geval tegen bedtijd bij het gezin in huis en verlaat het gezin pas weer de volgende ochtend nadat je kind wakker is geworden. Gemiddeld zal de Kinderslaapcoach 10-12 uur per nacht aanwezig zijn.

In de ochtend vindt er een terugkoppeling plaats met de ouders. Tijdens deze terugkoppeling wordt er besproken hoe de nacht is verlopen. Verder worden eventueel opvallende zaken en de aanpak voor de dag en volgende nacht besproken.

De nachtcoaching kan plaatsvinden in maximaal 3 nachten startend vanaf de eerste nacht van de coaching. Ouders kunnen zelf kiezen of ze 1, 2 of 3 nachten coaching willen.

Nachtcoaching vindt plaats op basis van een uurtarief, aangezien niet vooraf te bepalen is hoeveel uren de coach daadwerkelijk aanwezig is.

Prijs op aanvraag.